20 september, 2016

3D jõuluehe



EELTEADE: Eesti Tööõpetajate Selts ja Eesti Informaatikaõpetajate Selts kuulutavad välja omaloomingukonkursi 3D printeriga, freesitud cnc freespingiga või tikitud tikkimismasinaga JÕULUEHETE tegemiseks.

Töid võivad esitada 1.-12. klassides ja kutsekoolis õppivad õpilased. Õpilaste töö võib konkursile esitada ka juhendaja. Võistlustöid võib esitada nii individuaalsetelt kui grupina (kuni 3 liiget...). Iga inimene või meeskond võib esitada ühe töö.

Konkursi avamine toimub 29. septembril 14:30 Pelgulinna Gümnaasiumis toimuval infopäeval, kuhu saab registreeruda siit: goo.gl/mAlxbE

Kohe peale infopäeva toimub ka minikoolitus (3D Creatonist, Tinkercad) 3D tarkvara kasutamises. Lisaks toimub oktoobris toetav spetsalistikoolitus (NC Cad, 123D Design) Ristiku Põhikoolis.

Ettevõtmist toetavad: Eesti 2.0, HITSA ProgeTiigri programm, Tallinna Tehnikaülikool, TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory Tehnoloogiakool, 3D Creationist, Tallinna Õpetajate Maja, Tartu Kunstikool, Pelgulinna Gümnaasium, Ristiku Põhikool ja Tallinna Haridusamet.

Kõik jõuluehteid disainima!

Kui keegi tunneb, et soovib samuti meie üritust toetada, siis oleme teie mõtetele ja ettepanekutele avatud. Kontakt Birgy Lorenz: birgy.lorenz@gmail.com

Infot leiad:
Eesti Tööõpetajate Seltsi veebis http://www.etselts.ee/
Eesti Informaatikaõpetajate FB kanalis https://www.facebook.com/groups/eiops/
3D printerid Eesti koolides FB kanalis https://www.facebook.com/groups/3dprinterid/
Nutitund Igasse kooli FB kanalis https://www.facebook.com/groups/nutitund/